Skip to main content

Nieuw: sportmassage

Een massage is een weldaad voor lichaam en geest. Omdat we onze dienstverlening blijven vernieuwen, bieden we nu dan ook iets nieuws aan in onze praktijk: sportmassage. De hoe, wie, wat en waar, daar vertellen we je graag meer over.

Van pro tot amateursporter

Of je nu enthousiast als amateur bezig bent met sport of juist (semi) professioneel op hoger niveau, een massage kun je zien als ‘onderhoud’ in je lichaam. Het biedt een steuntje in de rug, kan klachten én de kans op blessures verminderen. Zo kun je nog meer uit je sport halen. We hebben de voordelen van sportmassage even kort voor je op een rijtje gezet:

  • Verbetert de bloedcirculatie
  • Helpt bij spierpijn
  • Verlicht vermoeide spieren
  • Optimaliseert de afvoer van afvalstoffen
  • Zorgt voor algehele ontspanning


nathalie kreuk sportmassageEven voorstellen: Nathalie

Voor het verzorgen van sportmassages hebben wij de expertise ingeschakeld van Nathalie Kreuk. Zij is masseuse en yogadocent en al jaren actief in het vak. Hoe haar liefde voor het vak ontstaan is? Ze vertelt het je graag: ‘Vanuit mijn medische achtergrond binnen defensie is mijn interesse voor massage begonnen. Na mijn diensttijd ben ik mijn opleiding masseuse verder gaan uitbreiden. Zo is mijn passie voor het menselijk lichaam en geest geboren. In 2012 ben ik de combinatie yoga en massage verder gaan uitbreiden. En het leuke is, uitgeleerd ben je nooit.’

Volgens Nathalie is een sport- en ontspanningsmassage geschikt voor echt iedereen. Waarom? Omdat het lichaam één geheel is. ‘Een massage werkt niet alleen ontspannend voor je lichaam, maar ook je algehele gemoedstoestand wordt rustiger. De energiestromen worden gestimuleerd waardoor spanningen losgelaten kunnen worden. Zo voel je je fitter. Ook bij spierpijn en blessures is een massage zeer doeltreffend.’

Boek nu jouw sportmassage

Benieuwd naar wat (sport)massage voor jou kan betekenen? Nathalie is vanaf nu iedere woensdagmiddag te vinden in onze praktijk in Willemstad. Je boekt al een massage voor €30,- per dertig minuten en €50,- voor een uur. Bel 06-53355405 en plan vandaag nog je afspraak. Vragen? Stuur ons dan even een berichtje, we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Nieuw: sportmassage