Skip to main content

Gian Franco Consolini

Gian Franco Consolini werkt sinds 2008 bij Fysiotherapie Van Gelderen. Als fysiotherapeut staat hij bekend om zijn warme persoonlijkheid en de rust die hij uitstraalt. Hij is onze contactpersoon voor de afspraken buiten de reguliere openingstijden.

Bij Gian Franco kun je terecht voor Embryonale osteopathie volgens Methode de Bakker.

Gian Franco:

"Ik heb als fysiotherapeut embryonale osteopathie gestudeerd aan het Instituut voor Geïntegreerde Technieken. Voor mijn diploma "osteopatische technieken volgens methode de Bakker" heb ik zes modules gevolgd en afgesloten. De eerste vier zijn verplicht voor het verkrijgen van het diploma, terwijl andere behoren tot aanvulling. Deze technieken gaan uit van het principe dat embryonale bewegingen niet stoppen na de geboorte en dat het herstel van deze het zelfherstel van de mens positief kan beïnvloeden."

Vergoedingen

De behandelingen worden meestal (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering van je zorgverzekeraar. Of je hiervan gebruik kan maken is afhankelijk van je eigen zorgverzekering en je therapeut. De behandelingen vallen niet onder het verplicht eigen risico. Het eigen risico geldt alleen voor zorg uit de básisverzekering en niet voor zorg uit de aanvullende verzekering. Een overzicht van premies, voorwaarden en vergoedingen kun je vinden op Zorgwijzer.nl.

RBCZ logo

Zorgverzekeraars

VBAG wordt door vrijwel alle zorgverzekeraars erkend. Welke therapieën/ behandelingen precies vergoed worden, is onder andere afhankelijk van je verzekeringspakket. We raden je dan ook aan om altijd zelf informatie in te winnen bij je eigen zorgverzekeraar omtrent jouw specifieke polisvoorwaarden.

Klachten

Wij doen dag in dag uit ons uiterste best u op een goede en respectvolle manier zorg te bieden. Heeft u een klacht? Laat het ons weten! Neem contact met ons op en we gaan proberen we hier samen uit te komen. U kunt ons telefonisch bereiken tijdens openingsuren, of vul het contactformulier in op deze pagina.

Laat de situatie het bovenstaande niet toe? Dan kunt u via het VBAG een onafhankelijke klachtenfunctionaris inschakelen.

Vbag logo

Specialisaties:
Gian Franco Consolini