facebook google linkedin twitter facebook

Onze top 5 zorgverzekeringen fysiotherapie 2018

Top 5 zorgverzekeraars 2018Benieuwd naar onze top 5 van zorgverzekeringen in 2018? Wij stellen onze favorieten samen aan de hand van verschillende factoren. Zo kijken we of het gaat om chronische fysiotherapie of juist niet. En of dat de zorgverzekeraar fysiotherapeutische behandelingen vergoedt tot een maximaal aantal behandelingen of tot een bepaald bedrag. 

Onze top 5 zorgverzekeringen 2018

  1. ONVZ
  2. Ohra
  3. Delta Lloyd
  4. Stad Holland
  5. DSW

Het is altijd interessant om de partijen uit onze top 5 in uw eigen vergelijking op te nemen. Want waar wij enkel kijken naar fysiotherapie, houdt u waarschijnlijk rekening met meerdere factoren. De praktijk heeft met geen van de zorgverzekeraars contracten afgesloten. Wij adviseren u vooraf bij uw zorgverzekeraar te informeren naar de hoogte van de vergoedingen voor consulten van ongecontracteerde zorg.

In ons uitgebreide overzicht van vergoedingen vindt u alle zorgverzekeringen (ongecontracteerd) op een rij. Succes met kiezen! 

sterren

Onafhankelijk onderzoek bekroont praktijk.

Online afspraak maken?

Plan nu eenvoudig online een afspraak in:

afspraak plannen iconKlik hier

 

Actueel

IMAGE Wie vergoedt jouw fysiotherapie in 2019?
woensdag 05 december 2018
Elk jaar zet ik voor mijn klanten op een rijtje waar ze op moeten letten bij de keuze van hun zorgverzekeraar. Ik doe dat uiteraard met als... Lees verder...

Vitamines bestellen?

vitamine specialist