Skip to main content

Uitbreiding specialisme Dry Needling

Bij Fysiotherapie van Gelderen zetten we ons voortdurend in voor de verbetering en uitbreiding van onze behandelmethoden, zodat we onze klanten de beste zorg kunnen bieden. We zijn trots om aan te kondigen dat naast Barbara van Gelderen, nu ook Linda Bevelander zich gaat specialiseren in het toepassen van dry needling. Deze uitbreiding van ons specialisme is een belangrijke stap vooruit in onze fysiotherapeutische zorg.

Wat is Dry Needling?

Dry needling is een innovatieve behandeltechniek die specifiek gericht is op het verlichten van spierspanningen en pijn. Door middel van een dunne naald worden myofasciale triggerpoints – de zogenaamde spierknopen – aangeprikt, wat leidt tot snelle ontspanning en vermindering van pijn. Deze methode is bijzonder effectief voor patiënten die kampen met aanhoudende spierpijn, stijfheid en bewegingsbeperking.

Uitbreiding van expertise

We breiden onze expertise in dry needling uit vanwege de positieve feedback en de vraag van onze patiënten. Barbara van Gelderen heeft reeds bewezen succesvol te zijn met deze techniek, en nu zal Linda Bevelander zich ook specialiseren in dry needling. Met een uitgebreide training en een passie voor patiëntenzorg, zal Linda een waardevolle aanvulling zijn op ons team van specialisten. Daarnaast hebben we door deze uitbreiding van het dry-needling-team meer ruimte om patiënten toegang te geven tot deze effectieve behandelmethode.

Individuele zorg op maat

Bij Fysiotherapie van Gelderen begrijpen we dat elke patiënt uniek is. Zowel Barbara als Linda zijn ervaren in het creëren van individuele behandelplannen, afgestemd op de specifieke situatie van elke patiënt, om optimale resultaten te bereiken. Met een extra specialist erbij op het gebied van dry needling zijn we nog beter uitgerust om aan de behoeften van onze patiënten te voldoen. Daarnaast blijft Fysiotherapie van Gelderen vooroplopen in de nieuwste ontwikkelingen binnen de fysiotherapie, zodat onze patiënten kunnen profiteren van de meest effectieve behandelingen.

Maak vandaag nog een afspraak

Bent u geïnteresseerd in dry needling of heeft u vragen over hoe deze behandeling u kan helpen? Neem vandaag nog contact op met Fysiotherapie van Gelderen. Ons team staat klaar om u te ondersteunen op uw weg naar herstel en een betere gezondheid.

Uitbreiding specialisme Dry Needling