Skip to main content

Fysiotherapie Dinteloord

Fysiotherapie Dinteloord

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Dinteloord?

Fysiotherapie Van Gelderen

Barbara van Gelderen en haar collega’s van Fysiotherapie Van Gelderen uit Willemstad staan voor u klaar, ook in de regio van Dinteloord. Heeft u last van klachten aan uw spieren, banden, gewrichten of zenuwen? Fysiotherapie Van Gelderen helpt u weer pijnloos te bewegen.

Samen leveren we maatwerk

Fysiotherapiepraktijk van Gelderen is een professionele en moderne fysiotherapiepraktijk gevestigd in Middelharnis en Willemstad. Het team van ervaren fysiotherapeuten staat klaar om u te helpen bij het herstellen en verbeteren van uw fysieke gezondheid. De praktijk biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder manuele therapie, oefentherapie, sportfysiotherapie en revalidatie na een operatie of blessure. Bovendien is de praktijk gespecialiseerd in het behandelen van specifieke klachten zoals rugpijn, nekpijn, schouderklachten en knieproblemen.

Fysiotherapiepraktijk van Gelderen hecht veel waarde aan een persoonlijke aanpak en maatwerk voor elke patiënt. De therapeuten nemen de tijd om uw klachten te onderzoeken en een behandelplan op maat voor u te maken. De praktijk beschikt over moderne faciliteiten en de nieuwste technologieën om uw herstelproces te ondersteunen. Naast de reguliere fysiotherapie biedt de praktijk ook dry needling en body & mind fysiotherapie, om u te helpen bij het verbeteren van uw fysieke en mentale welzijn.

Tijdens uw eerste afspraak stelt een van onze fysiotherapeuten samen met u een behandelplan op. Een behandelplan is altijd maatwerk. Want elk mens is anders en elke klacht ook. In onze praktijkruimte behandelen we uw klacht volgens de specialisatie die bij u past. We geven oefeningen mee die u thuis kunt doen. Daarnaast besteden we veel aandacht aan het voorkomen dat uw klachten terugkeren.

Onze specialisaties:

• Fysiotherapie
• Manuele therapie
• Dry-needling
• Osteopathie
• Sportmassage

Fysiotherapie na een operatie?

Moet u een operatie ondergaan waarna u fysiotherapie nodig heeft? Plan dan nu al een afspraak bij ons in. Zo weet u zeker dat u niet lang hoeft te wachten op de juiste behandeling.
Voor de fysiotherapeut heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts.

Ons adres:

Locatie Middelharnis
Westelijke Achterweg 56
3241AH Middelharnis
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kvk: 24445244

Locatie Willemstad
Steenpad 11
4797 SG Willemstad
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.