facebook linkedin twitter facebook

Osteopaat Stellendam

osteopaat stellendam

Bent u op zoek naar een osteopaat in Stellendam of omgeving? Wij staan voor u klaar.

Wanneer u last heeft van uw rug, schouder of nek wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk van af. Wij helpen u graag, ook wanneer u last heeft van andere lichamelijke klachten als hoofdpijn, oorsuizen of buikpijn. Een behandeling door een osteopaat draagt bij aan het ondersteunen van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Ook wanneer uw kind last heeft van een van deze klachten, bent u van harte werlkom in onze praktijk.  

Wat doet een osteopaat?

Osteopathie gaat uit van het mens als eenheid. We benaderen het lichaam tijdens de behandeling dan ook als een geheel. Het kan namelijk zo zijn dat u op één plaats pijn heeft, maar de oorzaak zich op een heel andere plek bevindt. Een osteopaat gaat op zoek naar waar de beweging in uw lichaam hapert en probeert de samenwerking tussen de verschillende weefsels te herstellen.

Een osteopaat maakt geen gebruik van medicijnen of apparaten, er wordt enkel gewerkt met zachte handgrepen. Deze hebben als doel om uw lichaam weer in balans te brengen. De behandeling is meestal niet pijnlijk. U kunt bij een osteopaat terecht wanneer u last heeft van bijvoorbeeld:

  • Rugklachten
  • Schouderklachten
  • Nekklachten
  • Pijn na een ongeval
  • Buikpijn
  • Hoofdpijn
  • Chronische vermoeidheid


Wat wij voor u kunnen betekenen

Een persoonlijke aanpak staat bij ons voorop. We bespreken en bekijken eerst uw klachten en of er andere factoren meespelen die de klachten zouden kunnen veroorzaken. Hierna starten we de behandeling, die indien nodig een paar keer herhaald kan worden.

Onze praktijk in Middelharnis is iedere werkdag geopend tijdens kantooruren. Incidenteel en alleen op afspraak kunt u ook bij ons terecht in de avonduren, het weekend of komen wij bij u aan huis. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

sterren

Onafhankelijk onderzoek bekroont praktijk.

Online afspraak maken?

Plan nu eenvoudig online een afspraak in:

afspraak plannen iconKlik hier

 

Actueel

IMAGE ‘Ik heb last van mijn schouder, wat moet ik doen?’
woensdag 10 juli 2019
‘Ik heb last van mijn schouder, wat moet ik doen?’ Schouderklachten zijn zo complex! Daar kom je eigenlijk niet vanaf zonder de professionele... Lees verder...