fbpx

Blog

Fysiotherapie nieuws en blog

Het bekken: de onmisbare bewegingsschakel

Of je nu loopt of zit, je kunt niet zonder: je bekken. Het bekken is de allerbelangrijkste schakel in ons gehele bewegingsapparaat. Wanneer je pijn of klachten hebt in dit gebied, kan het dan ook voor veel ongemak zorgen, zowel wanneer je stilzit of juist in beweging bent. Gelukkig kan fysiotherapie helpen. We leggen je graag uit hoe dat zit.

Lees meer...

Vergoeding ongecontracteerde fysiotherapie

Eerder deze maand hebben we al voor je op een rijtje gezet waar je op moet letten bij het kiezen van je zorgverzekering voor 2022. Nu er meer gegevens beschikbaar zijn, is ook beter inzichtelijk hoeveel iedere zorgverzekeraar vergoed als het aankomt op ongecontracteerde fysiotherapie. Hoe dat zit, vind je in onderstaand overzicht.

Lees meer...

We gaan verhuizen

Vanaf januari 2022 vind je onze praktijk in Willemstad op een nieuw adres, namelijk Steenpad 11. Je kunt ons vinden aan de rechterkant van het pand, daar hebben we ook een eigen ingang. Parkeren kan gemakkelijk voor de deur. We kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen op onze nieuwe locatie!

Vergoeding fysiotherapie 2022: Hier moet je op letten

De laatste weken van het jaar zijn aangebroken, dat betekent ook dat het weer tijd is om te kijken naar je zorgverzekering. Zeker als je gebruik maakt van fysiotherapie of denkt in 2022 fysiotherapie nodig te hebben, loont het om er eens goed naar te kijken. Ook dit jaar is er op het gebied van fysiotherapie vergoeding weer een en ander veranderd, we hebben het hieronder voor je op een rijtje gezet:

Lees meer...