fbpx

Blog

Fysiotherapie nieuws en blog

Vergoeding fysiotherapie 2023

Het einde van het jaar is in zicht, dit betekent dat het tijd is om te kijken naar je zorgverzekering voor het komende jaar. Vooral als je gebruik maakt van fysiotherapie, of als je denkt in 2023 fysiotherapie nodig te hebben. Het is immers zo dat er ieder jaar weer een hoop verandert op het gebied van polissen. Inmiddels zijn de premies van alle verzekeraars bekend. Wij zetten de belangrijkste zaken voor je op een rijtje.

Lees meer...

Nieuw: sportmassage

Een massage is een weldaad voor lichaam en geest. Omdat we onze dienstverlening blijven vernieuwen, bieden we nu dan ook iets nieuws aan in onze praktijk: sportmassage. De hoe, wie, wat en waar, daar vertellen we je graag meer over.

Lees meer...

Het bekken: de onmisbare bewegingsschakel

Of je nu loopt of zit, je kunt niet zonder: je bekken. Het bekken is de allerbelangrijkste schakel in ons gehele bewegingsapparaat. Wanneer je pijn of klachten hebt in dit gebied, kan het dan ook voor veel ongemak zorgen, zowel wanneer je stilzit of juist in beweging bent. Gelukkig kan fysiotherapie helpen. We leggen je graag uit hoe dat zit.

Lees meer...

Vergoeding ongecontracteerde fysiotherapie

Eerder deze maand hebben we al voor je op een rijtje gezet waar je op moet letten bij het kiezen van je zorgverzekering voor 2022. Nu er meer gegevens beschikbaar zijn, is ook beter inzichtelijk hoeveel iedere zorgverzekeraar vergoed als het aankomt op ongecontracteerde fysiotherapie. Hoe dat zit, vind je in onderstaand overzicht.

Lees meer...