facebook google linkedin twitter facebook

Fysiotherapie nieuws en blog

Lees meer: Verzekeren voor fysiotherapie

Verzekeren voor fysiotherapie

“Wij baseren de behandeling op de klacht en niet op de verzekering”, is steevast mijn antwoord als me gevraagd wordt waarom onze praktijk geen contract heeft met een verzekeraar. Maar dat is toch heel gewoon, zou je denken. Nou, nee dus.
Niet meer in het huidige systeem van verzekeren. Een verzekeraar heeft heel veel te zeggen over jouw behandelmethode. Dat willen wij liever niet. En wij zijn dan niet automatisch duurder, wat veel mensen denken. Ik zal het uitleggen.

Lees meer: Verzekeren voor fysiotherapie

Lees meer: Rustig aan herstellen van een knieblessure

Rustig aan herstellen van een knieblessure

In onze praktijk komen veel mensen met een knieblessure. Vooral voetballers en hardlopers, en in de winter komen daar de skiërs en snowboarders bij. Dit zijn allemaal sporten waarbij de knieën een flinke tik kunnen krijgen. Bij voetbal zelfs letterlijk omdat een klap op het onderbeen de kniebanden behoorlijk kan beschadigen. Hardlopers bouwen de blessure vaak geleidelijk op door een verkeerde looptechniek en krijgen daardoor steeds meer last van hun knieën.

Lees meer: Rustig aan herstellen van een knieblessure

Lees meer: Een wereld van verschil tussen Dry-Needling en acupunctuur

Een wereld van verschil tussen Dry-Needling en acupunctuur

‘Wat is een het verschil tussen Dry-Needling en acupunctuur’, wordt mij als fysiotherapeut vaak gevraagd. Want omdat er bij beide behandelwijzen naalden aan te pas komen lijkt het voor een buitenstaander wel wat op elkaar. Maar die naald is dan ook de enige overeenkomst tussen de twee.

Lees meer: Een wereld van verschil tussen Dry-Needling en acupunctuur

sterren

Onafhankelijk onderzoek bekroont praktijk.

Online afspraak maken?

 

Plan nu eenvoudig online een afspraak in:

afspraak plannen iconKlik hier

 

Actueel

IMAGE Wandelen als therapie voor frozen shoulder
woensdag 13 maart 2019
Mijn patiënten kijken me vaak wat vreemd aan als ik ze aanraad om lekker te wandelen om de pijn aan hun frozen shoulder te verminderen. Toch is dit... Lees verder...