facebook google linkedin twitter facebook

Nieuws

Nieuwe website

Lees meer: Nieuwe website

Met trots presenteren wij onze nieuwe website welke wij gerealiseerd hebben in samenwerking met YZCommunicatie. Middels deze website kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Fysiotherapie van Gelderen - Bekroond met 5 sterren

Eind 2009 heeft zorgverzekeraar CZ een groot-schalig onderzoek gehouden naar de ervaringen van haar klanten bij in totaal 1034 praktijken voor fysio-therapie. Naar aanleiding van de resultaten van dit onderzoek heeft CZ in totaal 55 van deze 1034 praktijken onderscheiden met de hoogst mogelijke waardering van 5 sterren.

Deze 5 sterren betekenen dat u als patient van de praktijk de kwaliteit significant hoger beoordeeld dan gemiddeld en tevens significant vaker de praktijk aanbeveeld bij een vriend / collega / familielid. Het cliƫntenbestand van onze praktijk heeft, hoewel het kleiner is dan dat van de gemiddelde overige praktijken voor fysiotherapie in de regio, massaal de moeite genomen om response te geven aan dit on-derzoek en tevredenheid te uiten. Wij zijn u hiervoor bijzonder erkentelijk en hopen dat u in de toekomst wederom uw medewerking aan vergelijkbare onder-zoeken wilt verlenen. Vanaf heden dragen wij met gepaste trots 5 sterren!

Lees meer: Fysiotherapie van Gelderen - Bekroond met 5 sterren

sterren

Onafhankelijk onderzoek bekroont praktijk.

Online afspraak maken?

Plan nu eenvoudig online een afspraak in:

afspraak plannen iconKlik hier

 

Actueel

IMAGE Wie vergoedt jouw fysiotherapie in 2019?
woensdag 05 december 2018
Elk jaar zet ik voor mijn klanten op een rijtje waar ze op moeten letten bij de keuze van hun zorgverzekeraar. Ik doe dat uiteraard met als... Lees verder...

Vitamines bestellen?

vitamine specialist