fbpx

Blog

Fysiotherapie nieuws en blog

Vergoeding fysiotherapie 2022: Hier moet je op letten

De laatste weken van het jaar zijn aangebroken, dat betekent ook dat het weer tijd is om te kijken naar je zorgverzekering. Zeker als je gebruik maakt van fysiotherapie of denkt in 2022 fysiotherapie nodig te hebben, loont het om er eens goed naar te kijken. Ook dit jaar is er op het gebied van fysiotherapie vergoeding weer een en ander veranderd, we hebben het hieronder voor je op een rijtje gezet:

Lees meer...

COVID-19 & fysiotherapie: Brain fog

De terrassen zitten vol en de zon maakt al meer uren: de zomer is aangebroken. Helaas al wel een tweede zomer in de schaduw van Corona, een virus waar nog altijd veel onduidelijk over is. Niet alleen tijdens, maar ook lang na een coronabesmetting ondervinden veel mensen klachten. Eén van de meest mysterieuze is misschien wel de zogeheten brain fog. Wat dat is? We vertellen je er graag meer over.

Lees meer...

Sterker sporten met krachttraining

Wandelen, hardlopen, fietsen – we doen vrijwel allemaal wel iets om in beweging te blijven. Wat alleen helaas vaak vergeten wordt, is dat krachttraining net zo belangrijk is als cardio. Je hebt het namelijk bijna overal voor nodig. Hoe dat zit, dat leggen we je graag uit.

Lees meer...

Wandelen: hét ultieme gezondheidsgeheim

In beweging blijven: tijdens de huidige lockdown is het misschien nog wel belangrijker dan ooit. We zoeken steeds meer alternatieven, zeker nu er qua sport minder opties zijn. Wandelen wint aan populariteit. En wij kunnen niet anders dan daar heel erg enthousiast over zijn: wandelen is super gezond!

Lees meer...