fbpx

Blog

Fysiotherapie nieuws en blog

Wandelen: hét ultieme gezondheidsgeheim

In beweging blijven: tijdens de huidige lockdown is het misschien nog wel belangrijker dan ooit. We zoeken steeds meer alternatieven, zeker nu er qua sport minder opties zijn. Wandelen wint aan populariteit. En wij kunnen niet anders dan daar heel erg enthousiast over zijn: wandelen is super gezond!

Lees meer...

Coronamaatregelen in onze praktijk

Een bezoek aan onze praktijk is helaas nog steeds anders dan anders. Voor uw en onze veiligheid nemen wij een aantal maatregelen in acht. We vertellen u graag waar u rekening mee moet houden, zo zorgen we er samen voor dat uw bezoek aan onze praktijk zo goed en veilig mogelijk verloopt.

Lees meer...

Fysiotherapie verzekering 2021: zo zit het

Het is weer zo ver: december. De maand waarin we niet alleen nadenken over wat we serveren tijdens het kerstdiner, maar ook bekijken of onze zorgverzekering nog aan onze zorgvraag voldoet. Net als alle voorgaande jaren, hebben we ook dit jaar voor je op een rijtje gezet hoe de vergoedingen voor fysiotherapie in 2021 in elkaar zitten.

Lees meer...

Thuiswerken? Zo voorkom je klachten

Helaas, we zitten weer veel thuis. Waar je misschien net weer terug was op kantoor, zit je nu weer thuis aan de keukentafel achter je laptop. Hierdoor ligt een toename in het aantal rug- en nekklachten op de loer. Gelukkig zijn er een paar dingen die je kunt doen om thuiswerken pijnvrij én leuk te maken.

Lees meer...