fbpx

Blog

Fysiotherapie nieuws en blog

Fit en veilig op de skipiste

Ga je deze winter weer een of meerdere keren skiën? Zorg dan dat je op tijd begint met het verbeteren van je conditie. Want hoe fitter je op de piste staat hoe minder risico je loopt op ongelukken. En hoe meer plezier je hebt van je vakantie.

Lees meer...

Fysiotherapie voor en na je operatie

Dat je na een operatie weer fit kunt worden met behulp van fysiotherapie is algemeen bekend. Maar wist je dat een goede fysieke conditie ook heel belangrijk is, vóórdat je geopereerd wordt? In deze blog vertel ik hoe je zelf een sneller herstel kunt beïnvloeden.

Lees meer...

Wij breiden uit met Fysio&Fit

‘Ik weet wel dat ik moet trainen, maar ik weet niet hoe,’ is vaak het antwoord als ik vraag aan mijn patiënten hoe het met de dagelijkse oefeningen gaat. Het blijkt gewoon dat het moeilijk is om na een blessure weer op gang te komen. Zelfs als de fysiotherapeut je oefeningen geeft en zegt dat je toch echt weer mag gaan sporten. Bij fysiotherapie Van Gelderen hebben we nu de oplossing; Fysio&Fit.

Lees meer...

‘Ik heb last van mijn schouder, wat moet ik doen?’

Schouderklachten zijn zo complex! Daar kom je eigenlijk niet vanaf zonder de professionele hulp van een fysiotherapeut. En alhoewel het internet vol staat met oefeningen om schouderklachten te verhelpen, raad ik je aan om niet zelf te gaan experimenteren zonder te weten waar de oorzaak ligt van je schouderklacht. In deze blog vertel ik je waarom.

Lees meer...