fbpx

Blog

Fysiotherapie nieuws en blog

Verzekeren voor fysiotherapie

“Wij baseren de behandeling op de klacht en niet op de verzekering”, is steevast mijn antwoord als me gevraagd wordt waarom onze praktijk geen contract heeft met een verzekeraar. Maar dat is toch heel gewoon, zou je denken. Nou, nee dus.
Niet meer in het huidige systeem van verzekeren. Een verzekeraar heeft heel veel te zeggen over jouw behandelmethode. Dat willen wij liever niet. En wij zijn dan niet automatisch duurder, wat veel mensen denken. Ik zal het uitleggen.

Lees meer...

Rustig aan herstellen van een knieblessure

In onze praktijk komen veel mensen met een knieblessure. Vooral voetballers en hardlopers, en in de winter komen daar de skiërs en snowboarders bij. Dit zijn allemaal sporten waarbij de knieën een flinke tik kunnen krijgen. Bij voetbal zelfs letterlijk omdat een klap op het onderbeen de kniebanden behoorlijk kan beschadigen. Hardlopers bouwen de blessure vaak geleidelijk op door een verkeerde looptechniek en krijgen daardoor steeds meer last van hun knieën.

Lees meer...

Fysio van Gelderen bekroond met 5 sterren

Eind 2009 heeft zorgverzekeraar CZ een groot-schalig onderzoek gehouden naar de ervaringen van haar klanten bij in totaal 1034 praktijken voor fysio-therapie. Naar aanleiding van de resultaten van dit onderzoek heeft CZ in totaal 55 van deze 1034 praktijken onderscheiden met de hoogst mogelijke waardering van 5 sterren.

Deze 5 sterren betekenen dat u als patient van de praktijk de kwaliteit significant hoger beoordeeld dan gemiddeld en tevens significant vaker de praktijk aanbeveeld bij een vriend / collega / familielid. Het cliëntenbestand van onze praktijk heeft, hoewel het kleiner is dan dat van de gemiddelde overige praktijken voor fysiotherapie in de regio, massaal de moeite genomen om response te geven aan dit on-derzoek en tevredenheid te uiten. Wij zijn u hiervoor bijzonder erkentelijk en hopen dat u in de toekomst wederom uw medewerking aan vergelijkbare onder-zoeken wilt verlenen. Vanaf heden dragen wij met gepaste trots 5 sterren!

Lees meer...